Print Friendly, PDF & Email

Zet je elektrische auto in de showroom

Gepubliceerd op: 20-08-2014.

Iedereen die voor het eerst in een elektrische auto rijdt, is onder de indruk. Van de prestaties, van de stilte en natuurlijk van de voordelen voor het milieu. Natuur & Milieu is ervan overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst heeft en wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met elektrisch rijden. Daarom organiseren zij op zaterdag 20 september de Instapdag. Doet u mee?

Trotse eigenaren zetten hun auto één dag in de showroom
Elektrisch rijden is een bewuste keuze, dus eigenaren zijn trots op hun auto. Tijdens de Instapdag krijgen zij dan ook volop de gelegenheid om hun auto in de spotlights te zetten en deze aan buren, vrienden en kennissen te showen. Elke autobezitter die zich aanmeldt, krijgt een vrolijk pakket om van zijn of haar parkeerplaats of garage een persoonlijke showroom te maken. Zo openen op 20 september overal in Nederland honderden showrooms hun deuren. Een soort Open Huizen Dag dus, maar dan met elektrische auto’s.

Facebook1200x1200Open uw eigen showroom of ga op visite
Heeft u een elektrische auto of wilt u graag elektrisch rijden proberen? Doe dan mee met de Instapdag op zaterdag 20 september. Wanneer u zich aanmeldt via de website van de Instapdag maakt u bovendien kans op mooie prijzen. Zo wint de showroom met de meeste bezoekers de Instapdag Straatprijs, om van de dag een groot feest te maken. Bezoekers kunnen 1 week gratis Tesla rijden winnen, of maken kans op één van de vijf pakketten autodrop. Ga naar www.instapdag.nl en zet nu uw eigen showroom op de kaart, of meld u aan als bezoeker voor een showroom bij u in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.